Nightbirds presents:
NEW BEAUTIFUL EVENT SOON TO BE ANNOUNCED!


31 December 2019

New Years Eve 2020 in het Kurhaus
Nieuwjaarsavond in het Kurhaus. Een uniek evenement met avondvullende acts, fantastische dj's en een prachtige art deco aankleding. Ervaar top dj's en een avond met puur entertainment, indrukwekkende lichtshow en vuurwerk op het strand. Vier met ons een feestje wat een 100 jaar geleden al is gestart. the 20's are back again!

SOLD OUT!


Hey, you there...
Join the Nightbirds and get the latest news! 


NYE2020 Het was fantastisch! BEDANKT!

De Nightbirds willen iedereen bedanken die dit oud en nieuw in het Kurhaus onvergetelijk hebben gemaakt. Een authentieker jaren 20 feest kun je niet wensen met alle prachtige mensen in Gatsby en Peaky Blinders kleding.

Lees meer »

De laatste tickets nu verkrijgbaar!

Wij hebben nog minder dan 150 tickets beschikbaar voor ons prachtige evenement. Deze week is je laatste kans om nog een kaartje te bemachtigen. De afgelopen 2 weken is het heel erg snel gegaan en vlogen de tickets de deur uit!! De Final Tickets zijn vanaf vandaag beschikbaar voor 49.50 euro. Kom ook en geniet van een onvergetelijk oud en nieuw feest in het Kurhaus! Ga voor de laatste kaartjes naar de ticket pagina bovenaan!

Lees meer »

Nog 1 week te gaan!

Nog maar een weekje en dan is het zover! Het oudejaarsfeest in het Kurhaus gaat dan van start. Wij zijn er trots op dat wij bijna alle tickets al hebben verkocht en dat zo veel mensen dit mee willen maken. Alles staat klaar, de podia gebouwd en de DJ's bereiden zich voor. Wij kunnen niet wachten om iedereen te begroeten op deze bijzondere avond! Tot ziens in het Kurhaus!

Lees meer »

Late Tickets 81% verkocht!!

81% van de late tickets voor New Years Eve at Kurhaus zijn al verkocht. Wacht niet te lang en profiteer nu nog van de lagere prijzen uit deze ticketgroep. Ga snel naar de ticket pagina en zorg ervoor dat je deze in de pocket hebt. De bubbels staan voor je klaar! De confetti specialisten staan te popelen om te starten! Dit wordt een fantastische start van 2020! 

Lees meer »

De Line-up voor NYE2020 is bekend!

Wij hebben voor het oudejaarsfeest in het Kurhaus een heerlijke Line-up samengesteld met legendes zoals Lucien Foort, Roog, Remy en Warren Fellow. Fantastische beats en energie die je mee gaan nemen in 2020. Verwacht het onverwachte op dit unieke feest waar entertainment, acts, muziek, aankleding en locatie samensmelten tot een ervaring die je nooit zult vergeten! 

Lees meer »

Group en Late tickets nu verkrijgbaar

Late tickets en groep tickets nu verkrijgbaar. Dat ging echt heel erg snel: er zijn al meer dan 500 mensen die wij welkom gaan heten in het historische Kurhaus tijdens dit oud en nieuw feest! Jij moet daar gewoon bij zijn.. Mis het niet en scoor je ticket op tijd.  Nu zijn ook de groep tickets verkrijgbaar met korting!

Lees meer »