Nightbirds presents:
NEW BEAUTIFUL EVENT SOON TO BE ANNOUNCED!


31 December 2019

New Years Eve 2020 in het Kurhaus
Nieuwjaarsavond in het Kurhaus. Een uniek evenement met avondvullende acts, fantastische dj's en een prachtige art deco aankleding. Ervaar top dj's en een avond met puur entertainment, indrukwekkende lichtshow en vuurwerk op het strand. Vier met ons een feestje wat een 100 jaar geleden al is gestart. the 20's are back again!

SOLD OUT!


Hey, you there...
Join the Nightbirds and get the latest news! 


Regular Tickets nu verkrijgbaar

Binnen anderhalve week zijn alle Pre Registratie en Early Bird kaarten gevlogen! Wij feliciteren de eerste gasten alvast met het bemachtigen van deze zeer gewilde tickets.  Nu zijn de Regular Tickets verkrijgbaar voor de prijs van 40 euro (ex fee). Wacht niet te lang: iedereen wil dit feest meemaken! 

Lees meer »

100 Early Bird tickets!

Op 17 oktober begint de officiële verkoop van het meest besproken nieuwjaarsfeest van de regio. Voor de vroege vogels hebben wij de eerste100 Early Bird tickets beschikbaar voor een scherpe prijs van 35 euro (ex. fee). Wees er snel bij! Wij weten door de reacties hoe snel deze gaan uitverkopen. Ga direct naar de ticketpagina om snel je ticket te scoren! Na deze actieperiode gaan direct de Regular tickets in de verkoop. WIj zien je graag in het prachtige Kurhaus op dit bijzondere Gatsby feest! Champagne! Confetti! FEEST! 

Lees meer »

Nightbirds Cocktail Lounge

Vinden wij je tijdens ons nieuwjaarsfeest in het Kurhaus ook in de Nightbirds Cocktail lounge? in samenwerking met Blue Lagoon hebben wij een prachtige cocktail lounge in het Kurhaus waar je rustig kunt genieten van een heerlijke creatie tijdens de eerste momenten de jaren 20 van deze eeuw.  Sluit het jaar af in stijl en laat de feestelijke wind van 2020 maar door het Kurhaus waaien!

Lees meer »

Een uniek nieuwjaarsfeest

Al maanden is het team van Nightbirds al druk bezig met de voorbereidingen voor een prachtig evenement in het legendarische Kurhaus in scheveningen. Het is maar een keer mogelijk in de geschiedenis dat wij kunnen vieren dat de roaring 20's precies honderd jaar geleden van start zijn gegaan. Prachtige ideeën  hebben wij erop los gelaten om een avondvullende en unieke ervaring te creëren voor de bezoeker van onze visie op een onvergetelijk nieuwjaarsfeest. Acteurs, Dj's, Dansers, glitters, confetti en champagne. Palmbomen en prachtige podia.

Lees meer »